2013. május 27., hétfő

lapozgatás esőben

miről is mesélhetnék? esős hétfői nap iskola, Budapest nélkül.

a szilvafa búsan beárnyékol mindent, de a sárga Kitárós, repülési gyakorlatos esernyőmmel neki vágok a zápornak és átmegyek Barátnőmhöz NÓRÁhoz :D

afféle nosztalgia nap... képek. bulik, sütögetés, Havanna, csillag.

a múlt képei... csak nevetünk. és előkerül egy évekkel ezelőtt vásárolt Cherry tömény. Nóri már évek óta rejtegeti. hiába hiszed hogy megittuk. nem! tovább rejtegetjük. még egyszer valamikor...

délben keltem. egy fél nap a mai. 12 óra alvás. valahogy már rám fért. álmok sincsenek most. vagy legalábbis nem emlékszem rájuk. 

édes itthon. Szabadszállás. jó. de már támad a tett vágy! a menni kéne... valamerre, valakihez. Lenni. az együtt öröme.

Holnap Budapest. esélyes. Kármen. Esti duma parti. útközben jó volna benézni Varsányra... tudod csak mert pont útba esik. bár az is lehet hogy nem... hogy nem kéne. 

írogattam... telefonba. még a buszon... tegnap. olyan gyorsan jött. tulajdonképpen késett. bár szívesen ültem volna még ott , csak nézni a szemét vagy fogni a kezét. 

ajaj nem szabad romantikusan ömlengeni. a végén még meglátja. és persze tudom hogy fogja.

szóval a buszon:

Nyár. Közelegsz. A karjaim közé futsz és bizarr táncot lejtesz a szívemmel. Féktelen fülledt szúnyog csípte éjszakák, kócos hajú reggelek, dinnye magos asztal, lenge ruha, bőrig áztató jégeső, kacér vízparti tücskök. Gyertek! Mutassátok meleg szerető arcotok!

Hűség párából szeretet felhőt olvasztottunk az égre amikor egymás szemébe néztünk. 



aztán hamarosan jön a túl sok vagy Emília. bár ne jönne. pár fejezetet olvasás nélkül átlapozhatnánk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése