2009. augusztus 20., csütörtök

Magyarország...!

Augusztus 20. valóban tudjuk miről van szó mikor ezt kimondjuk? Ünnep van.. ünnepeljünk!
Remélem sok magyar mégiscsak ez Maébredt ma valami féle fénnyel a szívében hisz gyarország "ünnepe " tűzijáték.. meg minden. de valóban ünnep ez nekünk...? a jelen helyzetben is ünnep lenne...?! Kevés ünnep van, amelynek annyi elnevezése alakult ki, mint augusztus 20-nak. ?? Ennek oka, hogy korántsem hosszú múltra visszatekintő nemzeti ünnepünket a 20. században minden politikai rendszer a saját elképzelései szerint alakította.
Óh.. tényleg... különös..
Én szeretem Magyarországot... és ha külföldön járok haza vágyom.. mert nekem ez az ország az otthonom.. még ha annyiszor szét is tépték.. annyiszor tűrte a megaláztatást.. az alárendeltséget!! És jelenleg is alárendelve él... a nagyhatalmaknak a hiteleknek az adóságainak... szét szedték az országunkat... mondhatni eladták...! de kik? kik ők hogy rendelkeznek egy nép.. egy nemzet országa felett?! Senkik!! egyszerűen senkik!! Embernek nem nevezhető férgek irányítják a fővárosunkban az országunk.. irányítják... nem hinném.. kormányozzák.. kétlem! Akkor mit csinálnak ők ott? Miért vannak még mindig ott? Hiszen csak nekünk ártanak... ! Milyen rendszerben élünk...?! Mit kell követnünk...! ??
Ha élne még olyan vezető ember... olyan akire pl ma emlékezünk.. vagy olyan akire március 15.én..! olyan ember.. olyan vezető.. ! De nincs.. csak kilátástalan helyzet...?! Mi lesz így veled ó drága hazánk?! Egy ilyen nagyszerű ország nem tünhet csak úgy el a föld színéről.. hisz nem azért halt meg annyi tiszta bátor magyar szív.

Ébredj Magyar! Ébredj Magyarország !

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése