2009. augusztus 2., vasárnap

összegzések....

... Há ja... ennek is vége.. ez is megvolt! Fáradt vagyok... beteg...nagyon fáj a torkom és az orrom is folyik!
Vége a Verébnek végre...
: D azért nem volt sEmmi.. : )

0.nap. királyba: Nóri,Imi,Dicsa,Szotyi,Kitti,Joci. : D hát igen... kicsit sokat ittunk.. meg volt ott minden... ! hajnali séta a deákon. xD! Azért kurva vicces volt.... "múzeum őr,sebestény.." XD
1.nap : hát mindenki másnapos.. és fáradt és egy csomót utazunk Csornára.. ott még egy csomót gyalogolunk... több mint 4 km-ert. Aztán csak ott vagyunk.. bár az első nap elég punnyadt volt. A zenekarok se voltak annyira kedvemre valók.
2.nap: Pluszos bevásárlás és tejfölös kifli. (Y).. : D a legjobb...! de meg kell említeni a kurvajófej kürtős kalács árusokat is! És a Fradi dinnyét. : ) A punnyadás tömkelegét. És hogy Nórival belógtunk a strandra. :D Hát az milyen fasza volt... ! Aztán Este már kezdett megalapozodni a hangulat. CsocsÓÓÓmánia. :D
-Prosectura: "nem nem nem hiszem el hogy zöld az uborka " XD Hát az jó volt.. ;) a prosectura tényleg (Y) : D
-Linx : " álj ki a háború ellen evezz az árral szemben" Hát a Linx koncert az valami... fúú az tényleg nagyon vitte a pálmát részemről..! azok a szövegek.. az az előadás mód.. meg ahogy egyszerre zúgja a tömeg a refrént.
-Fegyelmező Részleg: ott már kicsit fáradttam.. tehát az annyira nem élveztem. Meg ott tul nyomott volt nekem a pogó. x) meg az a por ami ott volt.. PFúúj.
3.nap: reggel sokáig alvás... : D! Aztán belógtunk mind a strandra.. déltől-fél háromig ott lazultunk! Hát az nagyon jól esett mindenkinek.. jó kis termál.. meg a hideg! nah meg ott mennyit röhögtünk! XD " bigmekkkuki,gorßkuki,kleinkuki" XDDDDDDD Jah és: "appaa appaaa DicsaÚr!"XD
Dicsaúr,Kittinéni,Imrebácsi,Erdősúr,Emőke,Nóci... xDDDD!
Így fürdőzés után már mindenki kurva éhes volt délután meg ugye aznap nem ettünk semmit.. aztán mentünk volna a városba be.. csak Vikigeci ránk akaszkodott hülye kis pióca csomó mindent elbaszott! Voltak jó kis veszekedések../. Aztán csak meg ettük a napi tejfölös kifli adagunk. Jah meg a földről lopott káposzta.. ! XD Aztán kezdödött a jó kis Ska-Pécs koncert. (Y)
-Ska-Pécs : "Gyere, gyere, gyere, kicsike punkocska, meghívunk téged a városba
Nyílt itt egy új hely, egy új kocsma, ott mindenki ordítja ska ska ska"
Szkáááááá Pécs.! (Egyértelmű Ska-P számok(Y).)olyat pörögtünk... jó volt skazni össze vissza dőlni a pogóba. Meg a mikri mikrofonba énekelni ;). Hát igen engem minden együttes énekese kiszúr a tömegből! XDDD. Nagyon megszerettem a Ska-Pécst!! ;)
"Gyere megyünk, tombolj velünk, megáll a józan ész,
itt a helyünk, veled leszünk,
ha te is velünk zenélsz"
- Rózsaszín Pittbull: Nekem nem annyira jött be... xD kicsit vulgáris... és pf.. :D:D " bajnai gordon.." XDDDDDDD /verébtépés./
-Tirpunk: "sötét por a levélen porcukor az remélem". Hát voltam már ennél jobb tirpunk koncerten is. de nem volt rossz(Y). :D B.B-t sajnálom : ( kár h már nem ő a dobos.!
Aztán... ennek a verébnek is vége lett.. hajnalba elindultunk... kurva sokat gyalogoltunk...!
Vonat.. ledobnak!XD "ács"... megbasz a kaller... fasza...!
De csak haza jutunk! ... ;) veréb veréb... :D



Egy elérhetetlen megközelíthetetlen pont leszek számodra.


Jézusom!! Hogy lehet hogy ...... úgyanúgy ........ ki mint ........!... képtelenség.. jó nem... de formailag bazdmeg!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése